Бібліотечний день розваг

Як приємно, коли напередодні професійного бібліотечного свята до нас приходять читачі і вітають з Всеукраїнським днем бібліотек! Саме так зробили учні 2-А, 2-Б, 2-В та 3-В класів школи № 59, які 26 та 27 вересня завітали до відділу обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1-4 класів. Звичайно, бібліотекарі запропонували своїм читайликам трішки розважитися. А які розваги у бібліотеці? Правильно, інтелектуальні!!!

Читачі-учні 3 класу стали учасниками гри – замкнені у бібліотеці «День таємничих пригод», під час якої потрібно було виконувати різноманітні завдання, щоб  відшукати ключ і вийти з бібліотеки. Тут знадобилися знання з логіки, географії, природознавства та літератури.

 А читачі 2 класів активно і завзято брали участь в інтерактивному змаганні «Дивні та незвичайні тварини». Хлопчики та дівчатка відповідали на різноманітні питання, розмірковували, вгадували і збирали фішки за правильні відповіді. Наприкінці гри троє переможців отримали медалі та почесне звання «Найкращий друг та захисник тварин».

Звичайно, не обійшлося без подарунків.  Бібліотека з радістю і великою подякою приймала дитячі книги від маленьких читайликів. ДЯКУЄМО!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *