«У нас в родині усі люблять книгу»

     Ось вже добігає кінця обласна акція-challenge (далі-акція-челендж) відеопрезентацій читаючих сімей «У нас в родині усі люблять книгу». 
   Акція-челендж проходить з 02 квітня по 08 червня 2018 року в рамках виконання Плану заходів популяризації сімейного читання в бібліотеках Миколаївської області у 2018 році. Основною метою Плану є посилення активних спільних дій бібліотек Миколаївської області у підвищенні якості діяльності на допомогу родині. 
     Саме тому Миколаївська обласна бібліотека для дітей ім. В.О. Лягіна запропонувала читацьким родинам бібліотек з усіх куточків Миколаївщини створити відеопрезентації та розмістити їх в Інтернеті з позначкою #ЧитанняРодинаКнига. Учасники-родини, що зголосилися взяти участь у зазначеному заході, по черзі передавали один одному челедндж за допомогою логотипу Акції із закликом «Ти – наступний учасник». 
    Зазначимо, що кожна родина у відеопрезентації представляла себе читаючою, і закликала усіх до спільного читання книг, як корисного засобу родинного спілкування та відпочинку. 
    На сьогоднішній день вже більше 40 читацьких родин з різних куточків Миколаївщини створили свої відеопрезентації. 
     Приємно відзначити, що в Акції відгукнулися взяти участь читаючі родини з сільських бібліотек районних ЦБС: Єланецької – Великосербулівська, Маложенівська, Великосолонівська та Ясногородська та Снігурівської – Галаганівська та Євгенівська. 
     Також учасниками Акції стали родини з публічних бібліотек ОТГ – Веселинівської та Доманівської селищних рад, Куцурубської та Коблівської сільських рад. 
     Дякуємо всім учасниками за активний внесок у нашу загальну справу. Усі презентації родин є цікавими і неординарними. 
 Ресурсом накопичення усіх відеопрезентацій читацьких родин є відеоблог «Book-net» (http://bookknet.blogspot.com) Миколаївської обласної бібліотеки для дітей ім. В.О. Лягіна, на якому створено сторінку під назвою «Обласна акція-challenge#ЧитанняРодинаКнига». Там можна переглянути усі продукти, створені родинами.