Життя без зупинок

Свято дитячих фантазій, мрій та посмішок!
Саме така святкова атмосфера панувала на відкритті виставки дитячих малюнків
«Життя без зупинок», де кожен витвір є унікальним відображенням фантазії та творчості юних художників – учнів Школи мистецтв №1 незламного міста Херсона.

Війна розкидала українців по всьому світові, змусила покинути свої домівки, але попри все наша сила в єдності. А об’єднує нас віра в перемогу України, підтримка один одного, а також творчість, мистецтво, музика.

Тому відкриття виставки розпочалося саме з музики, адже вона дарує нам натхнення і сили творити та робити цей світ яскравішим.

Дякуємо Заслуженому артисту України, автору – виконавцю Олександру Сичову за неймовірно щире виконання пісень на заході: «Колискова війни” – слова Віктора Смірнова, музика Олександра Сичова, та авторська пісня пана Олександра “Щастя бажаємо вам”.

Ідейними натхненницями цього чудового проєкту – мандрівної виставки дитячої творчості є викладачки Школа мистецтв №1 – неймовірні пані Альона та Наталія.

Гості нашого Свята Єднання встигли намилуватися непідробною щирою красою робіт вихованців Школи мистецтв, а ще узяти участь в різних активітетах, підготовлених бібліотекою, насолодитися піснями у виконанні пана Олександра, ще й експромтом гуртом заспівати «Червону калину» – і це було так емоційно яскраво 💙💛.

А також для дітей пані майстрині Наталія та Альона підготували цікавезну майстерку по створенню кавунових пташечок.

З яким захватом усі творили свою особливу оригінальну пташку – це було чудово!
А після усі насолоджувалися неповторним смаком соковитих запашних херсонських кавунчиків!
На завершення зробили спільну світлину на згадку про цей чудовий серпневий святковий день попри все, адже ми, українці, сильні, вільні та незламні!

Усі світлини з відкриття виставки «Життя без зупинок» шукайте за посиланням:
https://photos.app.goo.gl/3eG4E3P21ZM3bWEm7

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *