Комплект новеньких книг

Від щирого серця дякуємо наштим друзям Видавництво “Ранок” за щедрий подарунок – комплект новеньких книг для нашої бібліотеки! Ми безмежно вдячні за вашу постійну підтримку і за те, що ви робите для популяризації читання в Україні!
Ваші книги – це справжній скарб для наших читачів. Вони цікаві, пізнавальні та якісні, а це найважливіше для бібліотеки. Ми впевнені, що ці книги стануть улюбленими для багатьох читайликів і принесуть їм багато радості та користі.
Особливо хочемо подякувати вам за те, що ви не забуваєте про нашу бібліотеку і даруєте нам нові книги вашого видавництва. Це дуже цінно для нас!
Також, користуючись нагодою хочемо від щирого серця привітати вас із Днем народження!
Ваше видавництво ось уже багато років дарує Україні чудові книги, які збагачують наш духовний світ, розширюють кругозір, дарують незабутні емоції. Завдяки вашим книгам ми подорожуємо в інші світи, знайомимося з цікавими героями, пізнаємо нове.
Ми щиро вдячні вам за вашу невтомну працю, за вашу любов до книги, за те, що ви даруєте нам можливість читати і насолоджуватися словом!
Бажаємо вам процвітання, нових творчих здобутків, цікавих проектів, вдячних читачів! Нехай ваші книги завжди знаходять шлях до сердець людей!
З найкращими побажаннями,
Колектив Миколаївської обласної бібліотеки для дітей
P.S. Ми з нетерпінням чекаємо на нові книги від вашого видавництва!
 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *