Подяка видавництву «Ранок»

Читачі і колектив Миколаївської обласної бібліотеки висловлюють щиру подяку видавництву «Ранок» (директор, Віктор Круглов, керівник відділу корпоративних продажів, Євгеній Олександров) за цінний внесок у розвиток нашої бібліотеки та підтримку дитячої читацької аудиторії. Дуже радіємо отриманню нових дитячих книжок, 2023 року видання, серед яких надзвичайно цікаві серії: «Бібліотека з привидом», «Когтій»; нові випуски улюбленої багатьма читачами серії «Гравіті Фолз» та безліч інших цікавинок.
Різноманіття літератури від вашого видавництва надихає нас, а також допомагає розширити можливості для відпочинку та розваг наших маленьких читачів. Книги, які ви подарували, слугуватимуть не лише засобом розвитку фантазії та креативності, а й спонукатимуть дітей на нові відкриття та пригоди.
Ще раз висловлюємо глибоку вдячність за вашу щедрість та важливий внесок у культурне збагачення нашого краю. Нехай ваші книги продовжують освітлювати шляхи нашим читачам та надихати їх на нові пригоди та відкриття!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *