Проєкт “Книжкові гранти для бібліотек”!

Друзі! Маємо для вас чудові новини!
Наша Миколаївська обласна бібліотека для дітей стала одним із переможців грантового проєкту “Книжкові гранти для бібліотек”!
Що ж стало нашою винагородою? Аж 117 новесеньких книжечок 2021 – 2023 рр. видання, які вже почали оброблюватися й уже зовсім скоро чекатимуть на вас на поличках нашої бібліотеки!
А зараз ми розповімо вам трошечки про цей проєкт.
Організаторами проєкту “Книжкові гранти” є Українська асоціація видавців та книгорозповсюджувачів у партнерстві з Благодійним фондом “Бібліотечна Країна” та Благодійним фондом громади Харкова «Толока».
Фінансову підтримку надають письменники і книготорговці Helping Ukrainian Books and Booksellers (Каролін Форче, Мітчелл Каплан, Крістофер Меррілл, Аскольд Мельничук і Джейн Анру) та Біржова спілка німецьких видавців (Börsenverein des Deutschen Buchhandels).
Ближче познайомитися із організаторами можете, перейшовши за покликаннями.
Українська асоціація видавців та книгорозповсюджувачів http://upba.org.ua/
Благодійний фонд “Бібліотечна Країна” https://livelibrary.com.ua/
Благодійний фонд громади Харкова «Толока» https://toloka.kharkiv.ua/
Helping Ukrainian Books and Booksellers https://helpukrainianbooks.org
За результатами конкурсу, з 975 поданих заяв, – 32 публічні бібліотеки України отримали книжки українських видавців 2021-2023 років видання.
Книжечок дуже і дуже багато, – поспішайте познайомитися з усіма! Чекаємо на вас у Миколаївській обласній бібліотеці для дітей!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *