KINDER-двіж «Літо + діти = час радіти!»

Де можна весело та з користю провести час? Звичайно ж, у бібліотеці!
Літо – це краса й тепло, вир приємних думок і свято природи. Це той стан душі, в якому максимально комфортно, в якому легко, спокійно та затишно.
Літо — це яскраві барви, подув повітря і шум листя на деревах. Це – безхмарне небо, усипане мільярдами зірок, і теплий дощик під час сонячного дня, теплий вітерець пізно ввечері.
Для того, щоб поринути у дивовижну атмосферу літа та подарувати позитивні емоції, працівники відділу обслуговування учнів 5 – 9 класів Миколаївської обласної бібліотеки для дітей запросили юних пластунів Миколаївського осередку НСОУ Пласт до KINDER-двіжу «Літо + діти = час радіти!».
Ми дізналися факти про літо, моря та океани; обговорили цікаві ідеї проведення канікул та пограли в літні асоціації. Також ми дізналися, що таке відпочинок та якими бувають його види, а ще поміркували, що саме для кожного є ідеальним відпочинком. Ми здійснили літню книжкову подорож, з’ясували, якими ж бувають види туризму та здійснили гастрономічний тур Україною та Європою.
Звичайно ж не обійшлося без інтерактивних ігор, в яких діти охоче брали участь.
Насамкінець ми пограли в фанти та крокодила, де діти продемонстрували неабияку акторську майстерність, і, звичайно ж, подякували ЗСУ за те, що маємо змогу насолоджуватися цим літом.
Життя прекрасне і дивовижне, і літо ще раз допоможе вам зрозуміти це. Живіть в кожному дні і в кожному моменті, адже все найцікавіше вже відбувається – тут і зараз!
 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *