Відкриття виставки дитячої творчості

У день, коли ми вшановуємо всіх, хто захищає нашу країну, у Миколаївській обласній бібліотеці для дітей відбулося особливе дійство – відкриття виставки дитячої творчості, присвяченої Дню захисників і захисниць України. Юні митці нашої прекрасної Миколаївщини представили свої роботи, сповнені патріотизму та вдячності нашим героям.
Під час урочистого відкриття хвилиною мовчання учасники заходу вшанували пам’ять всіх, хто віддав життя за нашу країну.
Особливої зворушливості додали виставці роботи, присвячені конкретним подіям війни та нашим захисникам. Маленькі художники зображували портрети воїнів, малювали символи України, передавали атмосферу боротьби за свободу.

Не могли у цей особливий день не згадати про Героїв, які нині боронять наш спокій і тих, кого вже немає серед нас, адже кожен український Воїн заслуговує на вічне життя у народній пам’яті.
Згадали сьогодні й надзвичайну Людину, талановитого поета і воїна Гліба Бабіча, чиї поезії надихають українців на боротьбу.
По-особливому сьогодні були сприйняті слова, які про пана Гліба написав лідер гурту « Kozak System» Іван Леньо у фейсбуці. «Дорогий мій, Друже. Дорогий мій впертий і добрий, Друже. Ти прийшов в це життя як світлий Янгол. Біля тебе було завжди тепло і драйвово. Ти завжди мріяв і робив. Ти знав, чого хочеш, і був переконливим в своїй правоті. Ти був унікальним поєднанням справжнього воїна і справжнього поета»
Він перелічив усі пісні Kozak System, які написані на слова Бабіча: «Подай зброю», «Сила і зброя», «Досить сумних пісень», «Свобода наче любов», «Мольфар», «Ті, що тримають небо над Різдвом».
Виставка стала яскравим свідченням того, що молоде покоління українців виховується у патріотичному дусі. Роботи юних митців – це не просто малюнки, а вираз їхньої вдячності захисникам і віри в перемогу України.
Сьогодні і завжди ми закликаємо кожного українця пам’ятати про те, яку ціну сплачують наші Герої за нашу свободу! Пам’ятаймо! Шануймо! Слава Україні!
Зазначаємо, що виставка діятиме у Миколаївській обласній бібліотеці для дітей до 20 жовтня. Запрошуємо до відвідин усіх охочих.
 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *