Чудова подорож до Африки в Миколаївській області!

Привіт, юні читачі та шанувальники книг!
Хочемо поділитися з вами незабутнім заходом, який нещодавно відбувся в Миколаївській області. Працівники Миколаївської обласної бібліотеки для дітей разом із талановитою письменницею Анастасією Харченко організували чудову презентацію її книги «Якось в Африці» для маленьких читачів Доброкриничанської та Виноградівської сільських бібліотек КЗ «Інгульська публічна бібліотека».
Що ж відбувалося на цій зустрічі?
• Подорож у світ диких тварин: Разом з авторкою діти вирушили в захопливу подорож по африканській савані. Вони познайомилися з жирафеням Жижи, слоненям Нені, зеброю Зізою та багатьма іншими цікавими мешканцями цього континенту.
• Чарівні історії: Анастасія Харченко читала свої захопливі історії про пригоди африканських тварин. Діти слухали зі щирою цікавістю, уявляючи себе маленькими дослідниками дикої природи.
• Майстер-класи: Після захопливих розповідей, юні читачі взяли участь у творчих майстер-класах, розмалювавши своїх улюблених тварин.
• Обговорення та запитання: Після всіх активностей, у дітей була чудова можливість поспілкуватися з авторкою книги, поставити цікаві запитання про її творчість та африканських тварин.
Чому ця зустріч була такою особливою?
• Знайомство з новими книгами: Діти мали змогу познайомитися з цікавою та пізнавальною книгою «Якось в Африці» і, можливо, відкрити для себе нові захоплення.
• Розвиток уяви та творчості: За допомогою творчих завдань діти розвивали свою уяву, фантазію та творчі здібності.
• Спілкування з авторкою: Зустріч із письменницею стала для дітей справжнім подарунком. Вони мали можливість побачити, що письменники – це такі ж самі люди, як і всі, і що написання книг – це дуже цікава і творча робота.
Дякуємо всім учасникам цього заходу, Анастасії Харченко та, звичайно ж, маленьким читачам, які зробили цю зустріч такою яскравою та незабутньою!
А ви хотіли б побувати на такій зустрічі? Розкажіть нам у коментарях про свої улюблені книги про тварин!
 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *