GlobalMILWeek2023

Цьогорічний Глобальний тиждень медіа-та інформаційної грамотності (GlobalMILWeek2023) присвячений темі «Медійна та інформаційна грамотність в цифровому просторі».
Глобальний тиждень інформаційної та медійної грамотності, співорганізаторами якого цього року виступають ЮНЕСКО та уряд Хашимітського Королівства Йорданія, відбуватиметься з 24 по 31 жовтня.
В Україні активності, присвячені Глобальному тижню медійної грамотності, координуються Міністерством культури та інформаційної політики України через національний проєкт із медіаграмотності «Фільтр». Цьогоріч «Фільтр», для організації заходів, пропонує скористатися ресурсами, розміщеними на вебпорталі: https://filter.mkip.gov.ua/, а також долучитися до онлайнового тесту з медіаграмотності. Тест можна скласти 25 жовтня на платформі «Typeform» о 10:00, 13:00, 17:00 та 21:00. Покликання на тест буде опубліковано напередодні на офіційній сторінці проєкту в мережі Фейсбук: https://www.facebook.com/filterproject2021 та на сайті проєкту.
А також, протягом усього тижня, працівники миколаївської обласної бібліотеки для дітей ділитимуться різноманітними корисними ресурсами та власними напрацюваннями з медіаосвіти з усіма охочими.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *