Патріотичний урок «10 причин любити Україну»

День знань – одне із головних свят навчального року – урочисте, хвилююче та відповідальне.

Вже традиційно  перший день навчального року учні шкіл міста проводять в Обласній бібліотеці для дітей ім. В.О. Лягіна.

В цей день до бібліотеки завітали учні 6-а і 6-в класів гімназії № 2 та десятикласники Миколаївського муніципального колегіуму. Для них працівники відділу обслуговування учнів 5-9 класів провели літературно-патріотичний урок «10 причин любити Україну».

Програма свята була інформативно насиченою та пізнавальною. Діти залюбки брали участь в інтерактивних іграх, розгадували різні шифровки, ребуси, криптограми та розв’язували кросворд «Україна – моя Батьківщина!».

Під час заходу учні відкрили для себе багато нового цікавого, зокрема, таких видатних людей, як семирічний юний козаченько Михайлик та бразилець з українською душею Рожеріо Мелло, які надихають кожного з нас любити Україну.

На завершення всі присутні з’ясували причини, за які варто любити Україну: за дивовижну природу, милозвучну мову, спортивні досягнення, видатних особистостей, український влучний гумор та неперевершену кухню.

Приємно, що учні під час зустрічі проявили неабиякі знання з історії України, її культури та традицій та впевнено довели, що вони є справжніми патріотами своєї Батьківщини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *