Пісочне печиво «Новорічне»

Вітаємо тебе, юний кулінар!

Ми продовжуємо відзначати зимові свята, і в нас сьогодні для тебе останній в цьому році рецепт. Це неймовірне печиво змусить тебе по-справжньому відчути смак зими. Його можна приготувати як до Нового Року так і на Різдво.  Занотовуй рецепт…

Пісочне печиво «Новорічне»

Тобі знадобиться:

  • вершкове масло – 100 граммів;
  • борошно – 200 граммів;
  • яйця – 1 штука;
  • цукор – 150 граммів;
  • розпушувач тіста – 1 чайна ложка;
  • сіль – дрібка
  • олія для змазування дека

Для глазурі:

  • білок 1 яйця
  • цукрова пудра – 250 граммів;
  • какао – 2 столові ложки;
    кондитерська посипка для оздоблення
Спосіб приготування:

Холодне вершкове масло розділи навпіл, одну половину розітри з цукром, іншу розтопи в мікрохвильовці, і потім вмішай в отриману масу.
Додай до цієї маси сіль, розпушувач, яйце і просіяне борошно. Виміси тісто і залиште його на 30-40 хвилин.

Тісто розкатай товщиною 4-5 мм. За допомогою формочки виріж з тіста печиво.
Деко вистели пергаментом і змасти олією. Виклади печиво на деко, злегка проколи виделкою, щоб воно не здулося.
Випікайте в духовці при температурі 250 °C 7 хвилин.

Приготуй глазур. Білки змішай з цукровою пудрою. Отриману глазур розділи навпіл. В одну частину додай какао,  перемішайте.
На печиво нанеси глазур, посип кондитерською посипкою.

Смачного нового року!
Джерело: http://stravy.net/novorichni-stravi/pisochne-pechivo-novorichne.html
Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.